torsdag 6 november 2008

Bloggar redan!!

Ja då var den här dagen också till ända och jag bloggar redan! Oj! Sen jag var här sist på f.m så har jag varit på "drop-in" kaffe med tårta på Tyras dagis som firar 5 års jubileum. Trevligt initiativ och trevliga fröknar.

Sen har jag och Ebba snyggat till lituaiskan "Sunny" med sax, kam och ett välbehövligt bad. Även Gaston och Frida fick sej en puts. Nu är det bara nån kvar... Sen har vi försökt träna Olle och Ines , men det går så där. Men det gäller och ligga i så släpper ju även det och rullar på.

Jag sitter ju och planerar för min nya danske kille, som kommer bli ett fint komplement här i flocken. Men det är en del pappersarbete och planering innan allt går i lås. Men jag har kommit en bra bit på väg i alla fall. Jag väntar med spänning....

Imorgon är det fredag igen och kalas hos systern på kvällen för hennes minsta lilla "spik" fyller tre år! Tänk vad tiden går. Så jag får väl åka till stan på fm och försöka hitta nån rolig present. Kommer inte bli lätt - har visserligen en plan men det är inte alltid som dom går i lås.

Vi hörs imorgon natti natti
Susanne

Inga kommentarer: