söndag 16 november 2008

Härligt väder

Söndag och härlig väder!! Tänk vad det är skönt med sol och ljuset. Jag är verkligen inte någon höst och vinter människa, för min del kunde det var sommar jämt! Värme och ljust - det gör sitt för kropp och själ. I alla fall för mig.

Jag ska strax förbereda lite mat så min familj har lite variation dom tre dagar som jag kommer vara borta. Sen måste jag packa ner lite ombyte till mig själv mm. Tåget går 16.55 så tiden är lite knapp men jag är en effektiv person så det borde gå. Jag ska in till min snälla svärmor och låna hennes bärbara dator så jag inte blir helt utanför utan kan surfa, blogga och maila. Gud va skönt.

Rapporter från Olle i Brusko säjer att allt går vilket glädjer mig, jag glömde igår att tacka Veronica och Thomas för dom fina frusna blommorna. Såna blommor har jag aldrig fått förrut! Tar tacksamt emot såna igen frampå. Intressant....... Hemsidan deras är ju som sagt klar men jag måste få lösenord mm från domänen så förhoppningsvis kommer sidan ut i slutet av veckan när jag kommer hem igen.

Nej vi får hörs från Götet ikväll
Susanne

Inga kommentarer: