fredag 26 december 2008

Annandagen

Nu var det annandag jul och firandet fortsätter! Måste erkänna att jag är helt slut och skulle ge vad som helst för att bara ligga i soffan och se på en bra film idag, ensam. Men icke; julfirande hos svärmor med Mattias syskon och alla barn. I kväll kommer man vara helt död i skallen efter att tjohej som det kommer vara i flera timmar.

Gårdagen då? Jo på förmiddagen kom Måns farmor och farfar hit på kaffe och det är alltid roligt och träffa dom , det sitter inte fast liksom! En fin blomma fick vi och barnen ett varsitt paket med julgodis, va gulligt!
Vi var ute och visade upp djuren, Mattias charolais djur och tittade på Måns a-traktor som står nere på ladugårdsbacken och väntar på att Måns ska klara sitt kort.
Sen när dom åkte hem var det bara och börja med maten! Svärfar och Ann-Marie kom hit vid 15.00 och då var det julmat - igen! Det var gott men idag är det stopp. Vi ska äta tacogratäng nu, mums! Barnen fick julklappar av svärfar och Am och vi gav tog paket och även Am fick födelsedagspaket eftersom hon hade fyllt år i november.

Nej nu ska jag sätta fart! Maten står på bordet.
Hörs
Susanne

Inga kommentarer: