lördag 27 december 2008

Hos svärmor

Ännu en juldag till ända. Ikväll var vi ju som jag skrev tidigare till svärmor och firande jul. Där var Mattias syskon med barn och även hans morbror Sven-Åke och hans sambo Birgitta från Göteborg. Alltid trevligt och träffa alla även om det kanske inte är som förr när träffpunkten ändå var i Råglanda. Det var ju mer ytor och röra sig på där, så det blev aldrig så uppenbart att vi var ett gäng där samtidigt.
Det blev också lite datasnack under kvällen eftersom Patrik och Camilla hade köpt sig en bärdator. Diskussioner om facebook och inte. Söka efter gamla kompisar och så. Nja det är jag inte intresserad av i dagsläget. Sen var det mobiltelefoner och signaler och roliga meddelande. Så det kan bli.

Måns följde ju med mormor, morfar, Anette och Elin på bingo! Lite butter och avigt inställd till var han när han släpptes av hos mor och far. Men minerna och mungiporna var uppåt när han hämtades, han vann nämligen 350:-!!!! Vilket flyt.

Nu ska jag lägga mig, det blev sent igår för Mattias och jag såg på film The Dark Knight, som var faktiskt riktigt bra. Nu ligger en film framför mig som Måns fick i julklapp som vi får se en annan dag och den heter Barnhemmet - en skräckis! Verkar bra.....

Hörs Susanne

1 kommentar:

Lotta sa...

Vilken härlig jul du verkar ha haft, många trevliga människor och massor av umgänge, precis som det ska va!
Ha en riktigt god fortsättning!