fredag 16 januari 2009

9:e BÄSTA TIK

Jovisst jag bloggar ikväll, jag fick tid över till det också. Annars har dagen varit späckad så här när jag ensam. Fullspäckat. Men jag har försökt och gjort det enkelt för mig. Kvällsmaten t ex blev pizza från stan till allas förtjusning! Jag har tittat lite på Lets Dance och jag har samma favvo som förra veckan Magnus Samuelsson. Den jag tippar på som åker ut måste väl vara den färgsprakande tjejen?! Helt taktlös. Även om inte Hasse och Carl-Jan heller är några favvosar. Åh, jag kollade just och det var Linda som åkte ut. Ja ja det var väl ingen katastrof det heller. Hon är inte speciellt roligt. Nja nog om det.
Jag har surfat på Norwichterrierklubbens sida och min lilla Sork kom 9:e BÄSTA NORWICHTIK 2008. Häftigt! Och hennes uppfödare var årets uppfödare. Kul det med. Grattis Renee! Inte illa och ha en Sork och att den faktiskt är SUCH. Trevligt. Under 2009 kommer Sorken troligtvis paras och ha valpar hos uppfödaren.

Jag fick även igår reda på att Goldenklubben Värmland blivit Årets Sektion 2008 och även fått utmärkelsen Årets innovatör av Golden klubben centralt! Också häftigt. Bra kämpat styrelsen och alla frivilliga som hjälper till vid alla aktiviteter.
Nej nu måste jag ut med hundarna en sista gång för ikväll och idag.

Hörs imorgon
Susanne

Inga kommentarer: