lördag 3 januari 2009

Sent

Nu är klockan mycket igen och här sitter jag! Varje kväll på sistone har jag tänkt idag nu ska jag lägga mig i tid och slippa vara så satans trött dagen efter. Men vad händer? Nej jag kommer inte säng...
Något det kan bero på så är det b la Måns som har kompisar som kommer först 22.30 och stannar till 4 eller 5 eller vad nu klockan blir. Hundarna får inte sova och inte jag heller. Men nu känner jag att ikväll är det sista kvällen med sådana nattliga besök. Jobbigt för hundarna främst som aldrig får natten! Räcker att det går i 300 dagtid nu när alla är hemma.

Sen jag var här sist så har det väl inte hänt nåt värre. Mobilen åkte tillbaka till affären och gissa tre gånger jag hittade samma telefon på nokias hemsida för 1000 kr mindre?! Oj! Men jag ska ta mig en funderare på vad jag vill ha för att handla direkt på nokias sida var ju mycket billigare.

Jag har ringt och skällt på Boxer också kom jag på, jag blir så förbannat trött på dom. Vi har under hösten ringt flera gånger då vårt kort krånglat och har blivit guidade och fått det att funka men på senaste tiden har inte varit annat än omprogrammeringar och omprogrammeringar.
Och förstås på självaste julaftonen så slutade det funka helt, Mattias ringde supporten 6 ggr! Inget hjälpte och vi blev lovade ett nytt kort. Bra! MEN har det kommit med posten? NEJ! Ringde idag och frågade varför, det hade inte gått iväg, och nummer på gamla kortet behövdes vilket Mattias redan hade lämnat och nu skulle det gå snabbare? Åh säjer jag bara. Wow dom jobbar inte på ackord. Töligt för det har varit ett och annat jag har haft tid för och de på 3:an och 5:an.... Typiskt.

Nej nu ska jag lägga mig och titta på De 12 aporna eller vad den nu hette på 4:an med Bruce Willis tror jag.
Hörs Susanne

Inga kommentarer: