tisdag 17 februari 2009

Allt möjligt

Har suttit en stund vid datorn nu, jag har en del och ta i tu med nu när den blivit ominstallerad. Det fattas liksom en del saker. En del? Nja massor för och vara exakt.
Uppdaterar åt Kerstin också så hon kan få visa upp sin nya Kieran. Spännande! Kul att hon har något nytt på gång. Det ju lite dött på han-fronten i Sverige tycker jag. Mycket det samma. Visst det finns ju en och annan bra hanhund. Men då är det ju det att stamtavlan som är lika med det som man redan har. Lite trist.
Jag håller ju tummarna för att Evas lilla (läs stora) Diesel ska hålla! Han närmar sig väl året nu och ska väl röntgas frampå, huu. Ska hålla tummarna för dom ska ju till Norge i helgen och debutera i officiell klass. Va roligt. Jag hoppas verkligen det går bra för dom. Heja Eva!

Ebba då? Jodå hon har varit pigg nu i eftermiddag och kväll. Hon skulle helst vilja gå till skolan imorgon men det törs jag inte ifall att det var något. Tyra pigg som en mört ligger inne i sängen just nu och masar med sin pappa och verkar inte ett dugg trött.
Själv ska jag gå ner och duscha nu och försöka komma i säng i tid för omväxlingsskull. Läser just nu en mycket intressant bok som jag har något kapitel var i och är väldigt nyfiken på slutet.


Hörs Susanne

Inga kommentarer: