torsdag 19 mars 2009

Fullspäckat schema

Halloj, nu är jag här igen!!! Kul att någon har saknat mig och skrivt det till mig. Sånt värmer ju givetvis. Jag har faktiskt lite bloggtorka och tycker ju att jag bara skriver en massa samma saker hela tiden så nästa blir töligt för mig själv. Nu har det ju gått flera dagar så nu har jag ju lite och skriva om i alla fall.
Måndagen för och gå ända dit, nja Tyra var ledig från dagis och vi hade det lugnt och skönt på förmiddagen. Eftermiddagen blev till och åka till ridskolan med Ebba för hon rider ju som jag skrivit förrut mellan 16-17. Det gick bra även denna gången och hon fick rida på en stooor häst. Som är hur lat som helst. Tur det.

Tisdagen var jag på möte med Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen och ska nu ingå i ett projekt för och se om jag kommer kunna arbeta i framtiden eller inte. Spännande. Det börjar redan på måndagen den 23 mars och kommer vara på måndagar och onsdagar. Hann väl inte mer än hem från stan när min glömske son ringer och berättar att det är klassmöte på skolan och det är viktigt!! Gäller skolresan!! Pust och stånk! Jag fick mer eller mindre vända i dörren och åka tillbaka. Där var ju ett lite oförberett möte och den viktigaste person som har hand om pengarna var ju inte där. Och det är ju väldans viktigt!! Och mer än hälften av föräldrarna var ju inte heller där. Tre förslag kom upp i alla fall: Kroatien, Kosteröarna eller Gotland. Ja vi får väl se vad det blir OCH OM det blir någon resa. Tiden är ju skit kort för och arrangera en resa för 30 personer till i maj. KAN JAG TYCKA!!

Onsdagen var det läkarbesök för Måns på Barnkliniken på eftermiddagen och där mäts och vägs han och det diskuteras hur det gått och hur det går. Men diabetesen alltså. Ni skulle se Måns hur djä... oinspirerad som helst och skulle göra vad som helst för att slippa. Tittar åt ett annat håll och stånkar högt. Gillar dom inte!! Världens gulligaste människor tycker jag. Sen när vi kom hem skulle han träna på kvällen MEN undrade om han verkligen städade rummet grundligt - snälla mamma kan jag slippa träna då? Vad säjer man? Ja ja och sagt och gjort så blev rummet städat för första gången sedan han fyllde år i februari. Och gud så mycket skräp, disk, gamla flaskor och tvätt som kom fram!!

Torsdag ja, idag alltså. På förmiddagen så var jag på mitt första (men inte sista) besökPomonadalen och köpte en blomma med till syrran. Jag var på statoil och tvättade bilen vilket inte blev helt ok. Oj nu blev det negativ reklam för mitt favvo-ställe. Nej då jag klagade faktiskt och har fått omtvätt men jag väntar lite med den. Bättre och ha tillgodo längre fram. Sen vid 11 var jag hem till syrran och blev färgad i håret: lite slingor och mörkt i botten precis som jag sett ut senaste tiden. Jag blev som vanligt nöjd! STOOOR KRAM till dig Gunilla!!! Sen var det hem och hämtade Ebba, och hon fick sig middag på McD idag och vilken lycka! Jag tog faktiskt också en meny fast jag inte är någon vidare fan av McD egentligen. Sen har vi handlat mat och hundmat. Ett fullspäckat schema idag med andra ord.

Nu är kvällen på ingång och jag ska strax ut med mina hundar och ge dom kvällsmat!
Hörs Susanne

1 kommentar:

Lotta sa...

Skönt att se att du är på banan igen!
Har saknat dig!
Du verkar ju i alla fall ha haft ett fullspäckat schema under veckan.
Tack för dina varma ord hos mig!
Kram!