lördag 28 mars 2009

Inoff utställning

Vilken trevlig dag det har varit! I snömodd och snö i morse bar det iväg till Karlstad på inoff utställning med; Ines, Wiggo och Frans. Jag och Ebba var det som åkte och vi skulle möta upp Linda och Emelie. Det gjorde vi och fick också sällskap av Helena och Patrik m fl under dagen.
Ganska omgående var det golden och jag gick först in med Wiggo med det magiska startnumret: 13. Han blev BIR-valp I, Ines därnäst och även hon BIR-valp II, sen Frans och hann vann bästa hane och blev BIR, sen vann han även grupp 8. Oj! Linda ställde ut Doris och hon blev 4 bästa tik. Våra trevliga vänner ställde ut och Helena blev BIR-valp II med sin goa basset hound valp, hon knep även BIR med sin vuxna basse tik. Grattis!!
Det blev en lång väntan på finaler men till sist så var Wiggo först ut och han blev BIS-VALP! Nu kan man inte längre skylla på oturstalet 13. Jag är så glad för det.
Sen bis-final för Ines och hon knep BIS-4 valp i mega konkurrens Frans var inge sämre han; BIS-reserv.

Nu vill jag skicka TUSEN RÖDA ROSOR TILL EVA-LENA som såg till att jag inte fick parkeringsböter. HUUU! Jag är dig så tacksam.

ROSOR även till Linda som stannade i flera timmar extra för och hjälpa och assistera mig i finalerna. DU ÄR EN RIKTIGT PÄRLA!

Och till Helena och Patrik för trevligt sällskap!!! Och grattis Helena till BIS-placeringen på Alma. Jätte-kul!


Nu ska jag rappa på och ge hundarna mat och sen ska jag i kväll släcka ljuset mellan 20,30-21,30

Ha det gott alla
Kram Susanne

1 kommentar:

Lotta sa...

Kul att det gick så bra!
Här har vi mest ställt ut soporna idag, har städat hela huset, men det var behövligt efter alla kräksjukedagar....
ha det gott!