onsdag 1 juli 2009

1 juli

Snabbt det går redan första 1 juli. Oj! Idag kom äntligen PM till utställningen i Rottneros, det var att i senaste laget!!!! Mailade och frågade om vart dom tagit vägen men det har jag inte fått något svar på. Dåligt! Nu är det här i alla fall och det var många hundar med hela 82 stycken på lördagen.. Flera av mina egna hundar har inte päls och jag vet inte hur jag ska göra, ska väl troligtvis bada dom imorgon och sen får vi väl se hur det blir när pälsen är torr.
Söndagen var det några färre anmälningar men det räcker ändå till. Jag har uppfödargrupp båda dagarna kanske man skulle försöka få till beroende på hur det går för uppfödningarna under dagen.

Idag har det åskat utav he....e här, jag tog in alla hundar och åkte hemifrån efter en stund. Jag gillar inte åska. Huuu. När jag åkt några km så brann det i buskarna vid ett hus och det känns ju inge vidare. Och regnet öste verkligen ner. Det behövdes ju lite regn MEN gisses vilka mängder det kom ner.

På eftermiddagen idag fick jag tandvärk?! Det har jag aldrig haft förrut det blev så illa så jag fick ta värktabletter och gå och lägga mig. Nu känner jag att jag kommer väl aldrig och somna ikväll. Känner mig värkfri och pigg som en mört.

Innan jag slutar så vill jag skicka ett STORT GRATTIS TILL EVA-LENA och ZORRO som KLARADE ANLAGSPROVET PÅ VILTSPÅR IGÅR!!!! VI ÄR STOLTA ÖVER ER. Även grattis till Eva och Diesel och Helana och Nellie som klarade av samma bedrift på samma ställe. Grattis alla tre+tre.

Hörs Susanne

1 kommentar:

Pillargontanten sa...

Mängder regn??? Här fick vi typ tre droppar....
Och åskan vandrade runt oss hela dagen...

Hoppas du har nån att ställa i alla fall trots pälsar eller inte, lycka till! Rapport vill vi givetvis ha :O)

Katten, busar och mår bra!