söndag 5 juli 2009

GRK Open Show

Nja ingen höjdar dag i dag heller, men vad ska man förvänta sig om man inte har någon päls och varför drar man med sig hundarna egentligen. Något blandat hopp om att alla andra har lika dåliga pälsar..? Nej så var väl inte riktigt fallet. Det fanns många med päls och många utan..
Det är allt lite lustigt att dom tappar/tappat nu i sommaren, när det finns många utställningar och välja på och det är inte heller besvärligt och resa. Blir liksom aldrig klok på detta.
tillbaka till dagen bravader; först Wiggo och han vann sin klass men utan HP. Därefter Ida och Ines, Ida vinner den klassen med HP och slutar 2:a bästa tikvalp!!! Ines blir 2:a i klassen med HP och slutligen 4:a bästa tikvalp. Frans därnäst 3:a i sin klass.
Det fortsätter med Gossip som blir 4:a och Fame som blir 5:a i stor klass. Bästa uppfödargrupp har vi faktiskt. Ebba tävlar i barn med hund och kommer 2:a, Tyra tänkte var med MEn ångrade sig..

Flera av vår Fabians barn gick det även bra för, vill nämna Poetry's March Moon som vann maiden med HP, Poetry's Morel som två i samma klass med HP, Poetry's Moonita som kom 4:a i stor maiden klass.
Bulten hade med en avkomma som också gjorde väldigt bra ifrån sig Atlantpixs Delicia som vann stor maiden klass och kom 5a bästa tik.
Vår gamla Gaston hade med en veterantik som såg fantastiskt fräsch ut Falleurs Desna som ann veteranklassen med Hp också glädjande och se...

Kram på er allihopa!! Och en extra kram till Veronica som utförde ringsekreterar jobbet mycket bra, trevlig och käck hela dagen. (som Janne uttryckte sig och jag håller med) Inga sura miner och inga problem... KRAM på dig!

Hörs Susanne

1 kommentar:

Pillargontanten sa...

Det finns väl inga sura miner hos Veronica... Jag har då aldrig sett några, så bätte ringsekreterare kan man väl knappast hitta :O)

Grattis till varierande resultat, pälsen kommer förhoppningsvis tillbaka, här är det tre kineser just nu, tur inte jag anmält....