torsdag 17 september 2009

Trött och föräldramöte

Torsdagen till ända. Dagen har inte bjudit på några överraskningar, utan jag varit så himla trött och inte fått något värre gjort alls. Utan tagit det väldigt lugnt det börjar ta på mina krafter med min drickande diet. Men jag går ju för nedräkning tackolov och på måndag ska jag genomgå min efterlängtade operation.
Nu ikväll var jag dock på föräldramöte på Herrgårdsskolan för Måns har ju börjat på Fordonslinjen. Det var intressant jag har inte varit på skolan sedan jag gick där sist och det är ju typ 100 år sedan som Måns skulle sagt om ni frågat honom. Måns lärare verkade trevlig och ambitiös. Ja alla lärarna på fordon verkade väldigt bra faktiskt. Mötet var inte klart förrän nästan halv tio. Fick reda på lite nytt och en del visste jag redan. Öppet Hus skulle vara 14 november och det var ju bra och få reda på, kul och gå på också. Efter det första året så ska Måns välja inriktning det ska bli intressant och se vad han kan välja då.

Nej nu behöver hundarna få sitt, innan dom ska sova och jag också för den delen.

Hörs Susanne

1 kommentar:

Pillargontanten sa...

Operation? Vad är det du ska göra?
Fordon, passar väl honom bra, utifrån den bild jag fått :O)
Snart dags för kastering av lilla Fender! Han är såååå busig, och såååå himla go, tror inte jag haft en så go katt förrut, TACK!