onsdag 7 oktober 2009

En helt vanlig onsdag

Mitten av veckan igen! Oj vad tiden rusar iväg. Idag är det härligt väder ute, solen skiner och ganska varmt så här vid 11 tiden. Tyra är ledig från dagis och idag och är i sitt esse. Hoppar och far omkring som en galning. Huuu! Idag har vi bytt Pippi mot Emil som rullar på tv:n. Gött med lite variation. Ha ha Pippi har vi sett på i flera veckor nu. Så Emil känns riktigt kul och få se.

Morgonen började annars med att som vanligt köra Måns till skolan, va trött jag blir på det. Någon dag varje vecka så försover han sig. Och det är inte roligt för det blir ju en del "skolk" som det så fint kallas. Men det är väl konsekvenserna av helgens spelande hela nätterna och inte kan förmå sig och komma hem. Det får det bli slut med nu. Detta blir/är inte bra. Inte lätt med en 16 åring som tror han är 20!!!

Annars är det som vanligt idag, ska strax ta en tur med dammsugarn och det måste väl också skuras skulle jag tro. Tvätt finns väl också både till att tvätt och vika. Hm. Inte vad jag skulle vilja göra men det gör sig ju inte själv så. Ja vi får se vad vi ska fylla dagen med jag och Tyra.

Hörs Susanne

Inga kommentarer: