fredag 2 oktober 2009

Härliga fredag

Jag tycker mycket om fredagar då är det ju äntligen helg. Skönt för då är det ju inte så många måsten utan vi kan göra det vi har lust med. I eftermiddag åkte flickorna till "fabba" och är där på mys ikväll och ska sova över. Så Mattias och jag är själva hemma, Måns är hos kompis och spelar "lan".
När Mattias slutade åkte vi till Karlstad i hopp om att hitta ett nytt/annat element till vardagsrummet på Solstareturen. Men tyvärr fanns inget. Men vi handlade mat på Ica Maxi och Ebba fick en ny vinterjacka som vi köpte på Stadium, Tyra fick några nya kläder från H&M.

Nu har just Idol börjat och det finns väl inte så mycket mer och titta på så det lär väl bli Idol-kväll. Skulle nog velat se en bra film så här nu när vi ändå är ensamma. Men det får bli en annan kväll. Skönt bara och få andas ut och inget tjat om kvällmat, mys, dusch, lägganade och godis. Imorgon ska Mattias iväg och göra ett "dagsverke" för fibernätet och jag har tänkt klippa gräset för det har inte slutat växa än och om inte annat får alla löv byta plats på gräsmattan. Om jag nu
orkar förstås. Vi får se imorgon.

Ha en god kväll
Susanne

1 kommentar:

Pillargontanten sa...

Låter som om du haft en alldeles ljuvlig dag!
Hoppas resten av helgen avlöper lika gott!
Valpar snart?