lördag 19 december 2009

Fredagskvällen

Ja den är nu slut. Vi började kvällen med att äta tacogratäng med sallad och div tillbehör. Mattias la Tyra och somnade som vanligt. Ebba chattade på datorn och Måns och Elin såg på film i hans rum. Alltså blev jag och Wiggo själva vid tv:n en stund. Wiggo har lite ont i ett ben för han fick sig ett bett i det igår när han försökte para en av tikarna som INTE löper!! Så kan det gå. Han är extremt intresserad av tjejer just nu vare sig dom löper eller inte. Intresset från deras sida är inte besvarat kan man ju lugnt säja.

Jag såg faktiskt på Bonde söker fru, det var ett "sågickdetsen" avsnitt. Det var ju intressant faktiskt och se hur det gick för dom. Det var ju kul att några av dom faktiskt fann kärleken.
Mattias vaknade strax efter 21 och vi har tittat på Wallanderdvd "Skytten" den senaste filmen. Den var helt ok, som Wallander filmerna i allmänhet brukar vara. Nu sitter jag i sängen och ska försöka sova lite men det småmoler på en massa ställen så vi får se om "drogerna" hjälper. Imorgon ska dom sista julklapparna inhandlas sen är allt förutom maten klart. Men den får väl handlas på måndag eller tisdag, Härligt.

Ha det bäst
Susanne

Inga kommentarer: