måndag 18 januari 2010

Barnkliniken igen!!

Då har vi varit på Barnkliniken i Karlstad igen då! Var 14:e dag är det som gäller nu, tur man inte har annat för sig?! Det strular nu igen, men det beror mycket på Måns själv och han behöver komma till insikt med läget. Hur det faktiskt ligger till i livet!! Dom 14 dagar som nu gått har gått väldigt bra och det är bra nu - igen! Det blir alltid bra bara han kollar sig och reglerar insulinet efter det, men gissa tre gånger hur han blir när tjatiga mamma ska påpeka denna hela tiden. Och påminna om att äta mm. Hm, jag får ta mycket skit och det är inte alltid djävla kul. Men men som dom sa Måns ska vara glad som har en mamma som tjatar. Ha ha gissa tre gånger vad han tyckte om det? Didn't like! ME like!! Ja nu är en ny tid inbokad om 14 dagar igen, pust....

Strömavbrott har det varit hela dagen och just nu är det ström men det blinkar hela tiden så vi får väl hålla tummarna för att det funkar i alla fall framtill vi ska gå och lägga oss.
Middagen har jag precis hunnit laga så mätta när alla nu så då blir det inte så illa ikväll om vi inte har ström. Idag blev det mos, panerad (ströbrod, sesamfrön, salt peppar, timjan, oregano o curry) sejfile, bearnaisesås och pizzasallad på morot.

Nu ska jag engagera mig med hundarna, se till att Ebba gör sina läxor och sen är det väl kvällen idag också. Och rappa på lite ifall att strömmen går igen vilket känns väldigt troligt nu.

Ha det bäst
Susanne

Inga kommentarer: