fredag 15 januari 2010

Lagotto Grynet

Det är sorg i familjen idag! Grynet har åkt hem till sin matte nu på förmiddagen, jätte-gott för Grynet och Maj-Britt och få vara tillsammans igen. Men Tyra blev ledsen och undrar förstås om Grynet kommer tillbaka ikväll?? Nej det gör hon ju inte.. -Ne he jag tycker om Grynet sa Tyra. Grynet har ju varit en trogen tv-kamrat åt Tyra nu i flera veckor och det har hon vant ju sig snabbt med. Här kommer bild på Tyra och Grynet och på lagottons fantastiskt goa krulliga päls. Som inte fäller... Det kan man ju inte säja annat att goldena i motsatt fullkomligen vräker av sig päls. Och dammsugaren får arbeta några gånger om dagen nu för att vi ska ha det hårfritt. Så skulle det inte vara med ett gäng lagotto i huset. Men det skulle aldrig mannen i huset gå med på!

Vi har varit hemma en stund nu, jag och Tyra och på kort tid så hann Wiggo och Sally rymma! Eftersom staketet är så lågt nu med all snön och dom var verkligen helt försvunna i 20 minuter och man hinner faktiskt få riktigt ont i magen när man inte hittar dom. Trodde att dom gått till grannen där dom var igår och mumsade på hennes goda sopor. Men icke! Jag tog t om en tur med bilen men såg inte en enda hund. Efter en stund ringer i alla fall grannen och då var dom minsann hos henne och kollade om det fanns något smaskigt på trappen och jag kunde få fatt dom. TUSEN TACK Linda!!
Nu har precis Ebba kommit hem från skolan och förväntar sig middag och jag undrar vad det ska bli idag, kanske rester från igår? Köttfärslimpa är ju inte fy skam tycker i alla fall inte jag. Får höra med henne om det kan passa eller inte. Ska strax in till stan och handla lite, lustig nog är det tomt i skåpen - igen!! Plus att Tyra ska på sitt första kalas imorgon och måste ha en present med sig.
Ha det bäst friends
Susanne

Inga kommentarer: