söndag 24 januari 2010

SSRK Strömsholm

Hu vad jag har frusit idag! Men så är det ju om man väljer att tillbringa dagen i ett ridhus! Jag, Linda och Kristina åkte till Strömsholm SSRK tidigt imorse.
Först ut vad Rally-Sally och det var sannerligen en stark klass med många fina valpar och Sally gjorde det fint och kom 2:a med Hp med följande kritik: 7 månaders välbalanserad tikvalp, utmärkta proportioner, välformat huvud, ljuvligt milt uttryck, vackra mörka ögon, fint pigment, bra bett, välplacerad öron, bra hals med en ljuvlig övergång i en stram rygg, bra skuldra, aningen rak överarm, välformad bröstkorg, harmoniska vinklar bak, bra lårbredd, låga fina hasor, bra ben o tassar, nyttjar svansen väl, rör sig med fin stil och bra steg, stilfull, välvisad, trevligt temperament! Oj oj säjer jag bara det var verkligen en fin kritik.
Wiggo och Ina fick varsin 1 ukl och Jessie en 2:a idag och Kristinas valp kom 4 i vakl II. Nu blir det inget mer utställande på ett bra tag för dom vuxna hundarna utan nu måste vi vänta in pälsen..... Sally har döremot några uppdrag frampå.

Grattis säjer till min goa vän Fia som hade en uppfödning som vann juniorklassen för hanar med CK!! Kul!!
Nu är det snart I en annan del av Köping och sedan Johan Falk men frågan är väl om man orkar ha ögonen öppna såpass länge... Tror nog inte det.

Ha det bäst
Susanne

Inga kommentarer: