onsdag 10 mars 2010

Sara 6 år idag, hipp hurra!!

Onsdag kväll och här sitter jag. har just pratat med min goa vän i Arvika om ditt och datt. Men eftersom jag sov en stund förrut när jag la Tyra så är jag ju inte trött just nu tyvärr. Förbannade skit rent ut sagt. Hatar verkligen och somna sådär vid nattningen och behöva vara vaken timvis sen....
På eftermiddagen idag så var vi ju på kalas hos syrran för SARA fyllde ju 6 år idag och var oss fick hon två stora böcker; en om hund och en om katt!! Och ett pysselset med gips. Sara satt faktiskt och bläddrade en bra stund så förhoppningsvis så är det en bra present. Man vet ju aldrig i den här åldern. Go mat som vanligt fick vi ju också och idag var det varm smörgåstårta. Fanns i två varianter en med bacon och en med köttfärs. Efter det var det tårta och mocca-rutor inte fy skam det heller. Mätta och belåtna blev vi alla.
När vi kom hem var Mattias bror Stefan här och hjälpte Mattias att få in två kor som kalvat i ladugården, så nu kan Mattias ha bättre koll på att kalvarna klarar sig och äter som dom ska. Är ju liksom lite svårt när dom går i lösdriften och jag är faktiskt lite orolig när han springer omkring bland korna själv. Jag bifogar några kort här från kalaset. Högst upp är det Sara som öppnar paket med Ebba och Linus som sitter och tittar. Mamma Tyra står vid dockbarnvagnen och kollar så att alla dockorna har det bra. Och här till vänster är Emma "Spiken" Johansson, min andra systers minsta flicka.
Nu ska läsa vidare bland favvo bloggar och kanske ta mig en titt på FB.
Ha det bäst
Susanne

2 kommentarer:

Pillargontanten sa...

Alltid kul, när presenterna blir uppskattade :O)

Susanne sa...

Jamen verkligen!! Känns extra kul det!