onsdag 28 april 2010

Resume á la flera dagar

Ooops då var det onsdag. Måndag och tisdag blev det inget bloggande förutom filmrecensionen. För och börja med måndagen så var det väl bara ett samtal på dagis för Tyra. Och det gick enligt förväntningarna Det sas det jag förväntade mig att det skulle säjas, och det var inget annat som dagiset tyckte var något problem med Tyra heller. Skönt det! Den lilla busungen.

Igår var det tisdag och då var det ett möte i bygdegården med två av kommittéerna och det gick också bra och jag fick reda lite på arbetet varit tidigare och vi tog även upp de framtida aktiviteterna som ligger i närmaste framtiden. Kul om det kunde bli lite fart i bygdegården och lite andra aktiviteter. Vi har mycket på gång nu. Hoppas nu inte publiken och besökarna sviker....

Idag är det onsdag och Tyra och jag är ensamma hemma ja i alla fall just nu. På förmiddagen var det himla råmande från pappa Mattias djur nere i ladugården. Så jag och Tyra fick gå ner och ta oss en titt och då hade en av kalvarna fastnat i gallret vid foderbordet med huvudet och orkade inte lirka sig loss. Det fick bli samtal till pappan som fick komma hem på lunch och hjälpa den stackars kalven som var alldeles varm och slut efter att stått och försökt dra sig loss. Han blev så lycklig när han kom loss och gick genast till sin bor och tog en slurk mjölk.

Nu ska vi strax åka till stan och hämta ut mediciner till Måns och Tyra ska köpa sig en god klubba hos Stina på Frendo. För idag har Tyra namnsdag och igår köpte hon sig en så god klubba och hon har inte pratat om annat så det får bli namnsdags presenten. En klubba som man doppar i en påse med nåt slags pulver som gör att det smattrar gott i munnen. Senare ikväll är det möte med Golden Klubben Värmland i Karlstad och det ska jag åka på. Mycket möten nu.

Ett stort grattis går till Birgitta som idag vann första ronden.... heja Birgitta!!

Ha det bäst
Susanne

1 kommentar:

Pillargontanten sa...

Stackars kalven :/
Klart ungen ska ha en GOD klubba, helst varje dag :O)