fredag 7 maj 2010

Ett rasande tempo - so far!

Maj månad rullar på i ett rasande tempo. Möten, möten och möten. Alltså mycket möten det är det! Idag är det fredag igen och just nu hjälper jag Mattias att sortera papper! Han är sjuk och är hemma från jobbet. Igår hade han väldigt ont i magen och fick vara hemma från jobbet, han låg halva dagen men piggade väl till framåt kvällen. Idag är det hyfsat, han dricker kaffe just nu och det gjorde han inte alls igår. Ett gott tecken med andra ord.

Igår städade jag min bil invändigt, den är i stort sett hårlös nu!! Jädrans vad mycket hår det var i den bilen. Packade den klar inför helgens utställningar, ska till både Club Show i morgon och SKKsöndag Ambitiöst va? Hundarna är också både klippta och badade. Oj oj inte alltid att jag ligger såpass före. Nu är det föning och fix med pälsen på Mr Krull som ska fixas i eftermiddag kvar och matsäck inför morgondagen.

Vid middagstid ska vi följa med Ebba in till Sportringen och köpa nya fotbollsskor, dom gamla är för små. Och det är match på söndag. Det är då alltid nåt. Annars blir väl eftermiddagen och kvällen som vanligt. I mysets tecken

Ha det bäst
Susanne

Inga kommentarer: