fredag 11 juni 2010

Ett långt avbrott...

Nu har det blivit ett långt avbrott i bloggandet. Men för er som vet så har det varit mycket denna veckan med både det ena och andra. Och igår var det sjukhusbesök med dottern Ebba, hon har fått inflammation i hälsenan och hoppar numera på kryckor!! Jag får väl snart klippkort på sjukhuset, jag är ju där i något ärende varenda dag!! Ursch!

Valparna då? Jodå dom är idag 6 dagar och växer och utvecklas fint. Ser verkligen framemot och få se dom växa och utvecklas, och att vi får kvar en valp eller två här. Men det får ju framtiden utvisa. Jag lovar jag ska ta 1 veckas bild imorgon lördag.

Igår torsdag var det avslutning för 9:orna i stan och det och har alltid varit en stor grej här i Säffle. Vi firade Nicole Nilsson, vår goa hjälpreda som slutade. Och Måns gjorde sista dagen på Fordon klass 1, nu väntar anläggning i höst som han väl förhoppningsvis kommer in på.

Idag är det fredag och Ebba slutar klass 4 på Värmlandsbro Skola och vi ska om en stund åka dit och se när hon sjunger i kyrkan. Det är ju alltid stämningsfullt. Sen är det äntligen sommarlov. Härligt det behöver verkligen hela familjen. Om inte annat mamman.

Nej nu får vi ta och göra oss i ordning, kyrkan väntar....

Ha det bäst
Susanne

1 kommentar:

Pillargontanten sa...

Underbart med skolavslutningar, sommarlov och valpar, du har då allt :O)