onsdag 30 juni 2010

Onsdagen som helhet

Ja idag var det onsdag och vädret har väl inte varit helt okej hela dagen. Under natten kom det lite regn och under dagen har det varit regn i luften. Först ikväll kom det några droppar till, synd för Mattias som alltid ligger steget efter har hö slaget på gärdet! Men det ska väl gå bra, såg vädret för en stund sedan och det ser väldigt lovande ut, sol veckan ut och grader uppemot +30 grader.

Idag på förmiddagen åkte vi tidigt in till staden för Tyra skulle till tandläkaren och jag var nyfiken på vår nya affär Netto. Och det visade sig att i stort sett hela Säffle var! Jag fyndade en hel del; Frukt och sallad 9 kr/kg, kassler 20 kr/kg, chips olw 10 kr/påsen, kaffe löfbergs 3 st för 49 kr, ägg 1 kr/st, färsk potatis 2 kr/kg. Ja det var väl det som kom med hem. Var mycket som var billigt och en hel del som var väldigt dyrt också, så man ska inte låta sig luras...

Tandläkarbesöket för Tyra gick väldigt bra. Chockerande bra faktiskt. Hon kan om hon vill den lilla spjuvern.

Väl hemma så kom Nicole och Anna på besök och det trimmades 5 stycken hundar. Och en blev badad... 3 kvar.... Skönt när det är gjort.

Nu ikväll har vi varit till svärmors kolonilott och tittat på hennes stuga som har kommit på plats. Ett mysigt ställe, helt perfekt för svärmor och tillbringa sin lediga tid på. Odling och samvaro.

Nu sitter jag och väntar på att Mattias ska komma in så vi kan titta på Shutter Island med Leonardo Di Caprio. Har gillat reklamen på tv så vi får väl se vad jag egentligen tycker?!

Ha det bäst
Susanne

Inga kommentarer: