söndag 22 augusti 2010

Helgerna går för fort...

Helgerna bara rusar iväg och nu är det söndag eftermiddag redan! Hela dagen igår var vi på resande fot! Började med ett akut läkarbesök på akuten i Säffle med Ebba kl 10.20, hon har nämligen fått en penna i ögat och är hel-röd i det vita!! Ser rent ut sagt fördjävligt ut. Men det var ingen fara så direkt efter det besöket åkte vi på fotbollsmatch till Hagfors.

Matchen blev en förlust för tjejerna som kämpade tappert. Men så är det ju. Idag är det match igen hemma så vi får väl hålla tummarna för att det går bättre idag.
Efter matchen var vi till Linda och hennes familj och hundar och hälsade på. Och vi fick middag, härliga goa biffar med potatis, sås och sallad! Det var precis vad jag behövde just då med en kraftig bankande huvudvärk. Vi hade våra två små valpar (Konrad och Kelly) och Sorken med oss så dom fick ju också rasa av sig lösa och leka med sin syster Kajsa.

Hemma var vi inte förrän kl 19.30, hur trötta som helst. Men det var bara och bita ihop. Utfodra hundar, släppa dom och sen var det i stort sett att hoppa i säng.

Nu närmast ska jag och Wiggo på spårkurs men vi ska göra en anhalt på fotbollsmatchen för Ebba i stan.

Ha det bäst
Susanne

Inga kommentarer: