söndag 29 augusti 2010

SSRK Gustafsberg 29 augusti

Ja idag har jag och Kristina och tre hundar varit på SSRKs utställning i Gustafsberg. Och det gick väl sådär. Dagen började med valpar och jag ser flera jätte-läckra valpar b la BIS vinnaren från Rottneros och han håll forfarande ånga uppe. Kul för Bitte tycker jag. Precis innan Wictor skulle in i juniorklassen så började han markera på ett bakben och Kristina beslutade sig för att inte ställa honom.
Jag hade fått äran om ta med Whoopi's Undercover Agent till utställningen för matte o husse har gått M1:an kursen. Boppen står ju för championat och just nu grips väl varje halmstrå efter det sista certet och det sitter verkligen långt inne. Men CK:n det blir det i alla fall gång efter annan. Nåväl vi kom 3:a i öppenklass konkurrensen med CK ska väl säjas att vi blev 3 kvar en hel del både 2:or och 3:or delades ut. Men det var helt rätt så det var inget konstigt med det. Vinnare av klassen blev min Fabians (Guess Nashville) son: Poetrys Morello som senare stod 2:a bästa hane och fick CERT. Så himla kul även om jag velat haft det själv... Men skulle nån ha det så var det att just han!

Sen var det dags för Rally-Sally och hon är en fin juniortik som står så fint och är utvecklad till tusen. MEN kan f.n inte röra sig är så rumlig och oharmonisk att jag är rent ut sagt glad att jag fick en 1:a och sen kom 3:a i konkurrensen Nu blir det ett långt break för henne, men mer motion och röntgen på "göra-listan" för henne. En och annan fin tik såg jag också och det är ju alltid kul...

Tur med vädret har vi haft strålande sol och lite regn alldeles på sluttampen Men det kan man leva med med tanke på skyfallet som drog över vår kommun igår. Hemvägen hade vi också en nedrans tur, vi var bara millimeter från och köra i baken på framförvarande bil! Det var inte mitt fel och jag låg inte nära OCH jag körde inte fort. Tack gode gud för det. Hade bilen haft en dragkrok så hade jag tagit i den så nära var det!!!!! Ursch och tvi! Och vilken tur att jag har nya däck.
Nu sitter jag i sängen och surfar och utanför går åskan runt... inte kul. JAG GILLAR INTE ÅSKA!
Ha det bäst
Susanne

2 kommentarer:

Pillargontanten sa...

Grattis, till framgångar!
Och tur att du inte krockade....

Anonym sa...

Tack snälla du för berömmet, det värmer långt in i kropp och själ. Synd på fina Bopp men det MÅSTE komma snart/Kram Bitte