söndag 26 september 2010

Tivoli med Tyra

Yummy, vad gott det var med sockervadd!
Tyra med kusinerna; Tindra och Elin åker karusell

Åker själv.... inte ett dugg feg.

Åka bil var sååå kul! Heeeej mamma och pappa

Tyra tog en extra sväng med kusin Elin

Åh va roligt...

Vill gärna vara med på bild, mycket gärna t om....


Mattias, jag och Tyra åkte ner till Tivolit idag på eftermiddagen så Tyra fick åka lite karusell och köpa sockervadd. Tyra älskar och åka karusell och hade gärna åkt några av dom mer våghalsiga som är gjorda för aningen mer vuxna människor! Men fick hålla tillgodo med det andra som fanns. Radiobilar åkte hon tillsammans med storebror Måns och jag har då aldrig sett radiobilar till och gå så himla fort! Både Måns och Tyra tyckte det var sååååå roligt.
Vi sprang på kusinerna Elin, Tindra och Liam. Tyra åkte ett par karuseller med dom, det var också roligt. Vi avslutade åkandet med och köpa sockervadd, mums så gott tyckte Tyra till en början se fick även Tyra nog! Huu va sött, kletigt och jobbigt det blev och äta.
Nu är det snart kväll och vi ska ha film-kväll ikväll hela la familia! Prince of Persia en Walt Disney film. Ska bli spännande och se vad man tycker om den?
Ha det bäst
Susanne

1 kommentar:

Pillargontanten sa...

Underbart!
Karuseller som är så roligt, nästa helg är det Arvika, dit åker vi, fast nån karusell, blir det dock inte för pillargontanten....
Plupp, får stå för åkandet i den här familjen :O)