fredag 3 september 2010

Zzzzz

Idag är jag trött så trött. Och jag kan gissa att pappan i familjen också är det! Varför det då? Jo käre lilla Tyra var vaken och grinade som en besatt i flera timmar i natt och då orkar man ju inte riktigt sova.... Men inte sov Tyra nåt längre på morgonen för det! Puh.. Jag kommer mig inte för med några värre uppgifter och jag har faktiskt en hel del och göra. Av de vanliga hushållssysslorna alltså. Ja ja den mörka baksidan med små gulliga barn kan man ju lätt konstatera en dag som denna.

Men om en stund så ska jag och Tyra in till staden och träffa goa Gunilla och Stina och vem vet kanske man får sig en detox-behandling rent utav? Och då blir jag såååå mycket piggare. Jag rekommenderar det varmt för den som inte provat.

Imorgon är Skördefest i Säffle här i området där jag bor. Och då ska vi väl åka runt och kika lite är det tänkt som vi brukar göra. Jag har ju mina favvo-stationer. Adelsnäs Kalkon, Bodaholm Potatis, Loppis hos Britt-Marie, Barn-loppis i Botilsäter ska jag också besöka och kanske göra något fynd till Tyra. Mattias favvo-station kommer väl bli Majorskullen i år kan jag tro. Och AP Däck får väl få sig ett besök också. Och kanske ungarna (pappan o mamman) vill se Drängarna som spelar längst ut på Näset kl 17-18 på lördag? Jag vi får se vad det blir.... NU MÅSTE JAG SÄTTA FART!

Ha det bäst
Susanne

Inga kommentarer: