lördag 20 november 2010

Arvika inoff utställning

Ja idag var det en tur till Arvika och deras inoff advents utställning! -4 grader stod mätaren på i morse inte så muntert när man vet att det -44 i ridhuset i Arvika. MEN hör och häpna jag hann aldrig börja frysa, men mina nya byxor a la 799 kr, 4 stycken tröjor och min Agria-jacka och rediga vantar gjorde sitt!! Så skönt!

I valpklassen ställdes WHOOPI'S KEEP OUT "Konrad och han vann sin klass med HP och strålande kritik!! WHOOPI'S KEEP IN TOUCH "Ozzy" ställdes idag av Kristina som proffsigt hamnade på en 4:e plats också med kanon kritik och även han med HP!! Anette blev tyvärr sjuk och fick stanna hem. Men vi fixade ju detta ändå, tur att Kristina ställde upp som "extra-handler"!! TACK till dig Kristina!! WHOOPI'S KNOCKS ME OUT "Kelly" ställdes också och kom på en fin 2:a plats med HP!! Idag debuterade även WHOOPI'S JUSTIN TIMBERLAKE "Sigge" med matte Anna i snöret och dom kom 5:a bästa hane med HP. Bra jobbat nu vet du hur det går till Anna, hoppas du vill prova någon mer gång?
Nu är det väldigt skönt och vara hemma i värmen! Ska inte göra många knop resten av eftermiddagen, ikväll ska jag hjälpa till i Bygdegården igen. Ditt "andra hem" som Ebba kallade det i förrgår. Kan ju stämma.....

Ha det bäst
Susanne

1 kommentar:

Pillargontanten sa...

"ditt andra hem"! Det betyder engagemang Susanne!
Underbart!