lördag 11 december 2010

Gårdagen....

Ja igår hände det som man fasar för! Fick ett samtal att min son skadat sig och ambulans var på väg för att hämta honom PÅ SKOLAN!!
Jag kommer dit med hjärtat i halsgropen och vet inte vad som hänt, han har ju diabetes och man har ju en oro hela tiden för den pojken. Han hade vinglat till, svimmade och for med huvudet före in i en tegelvägg! Tuppade av och var borta en stund. Blodig och eländig satt han där på golvet...

Ambulans personalen körde honom direkt till Karlstad med mig och hans flickvän i bilen efter.... Inte lätt och köra bil när hjärtat slår i 1000 och man har en massa frågor som bubblar...
Sen började den låååååånga väntan att bli sjuk och vilja ha hjälp i Karlstad det är ingen lek! 10 timmar i sjukhusets klor... Ja vi var alla tre helt slut när först kl 00 kunde gå ut från sjukhuset för att åka hem. Med bara en hjärnskakning.
Idag är allt hittills bara bra. Stor bula i huvudet då förstås men inget annat i alla fall. Och nu ska jag och Mattias strax åka till Karlstad och handla julklappar.
Pust ingen lust direkt. Men det måte göra IDAG!

Kram till er som ringt och undrat
Susanne

1 kommentar:

Pillargontanten sa...

Tur att det gick bra!
Inget kan oroa en så, som barna!