onsdag 15 december 2010

"Lell-lördagen" onsdagen

Jag har ballat ur.... Jag vet! Men december kul skriver jag ju i alla fall. Men det har varit omtumlande dagar sedan i fredags när Måns skadade sig och var på sjukhuset. Och dagarna efter det också. Många som ringer och frågar hur det är med honom och det är många som bryr sig. Skönt och veta att han har så många goa vänner! Denna veckan är han hemma från skolan för han har ju kraftig hjärnskakning. Och han har lite ont i huvudet fortfarande och han har ont i ryggen. Men imorgon torsdag ska vi in till Karlstad och Barnkliniken känns skönt att vi hade den här tiden sen tidigare. Skönt och komma tillbaka och få prata om det som hänt. Så mycket som bubblar hos oss alla.
Och så ska vi hämta Mattias jeans som är färdigsydda på Levis store, när vi ändå är i Karlstad. Och några julklappar till som jag ska in på några speciella affärer och köpa. Avslöjar inget mer ifall någon läser här. Vet ju aldrig...

Ikväll har Frans och Wiggo fått luggen klippta och ser nu respektabla ut nu. Allt för och få lyckas på lördag. En tvätt står på schemat imorgon. Stockholm here we come!!

Ha det bäst
Susanne

Inga kommentarer: