onsdag 16 mars 2011

Ebba sjuk

"Lell-lördagen" är kväll och jag har lagt mig tidigt idag. Ska se på den nya serien som börjar på kanal5 kl 21.55 Off The map från sängläget. Det har varit en tuff dag, sov dåligt som f.n natten som var och imorse behövde Tyra vara på dagis extra tidigt då hon skulle iväg med dagis till stan och se på teater. Och åka buss... jag åkte efter det in till stan och handlade, hem ringde VC och tillbaka till stan.

Ebba vaknade och hade fortfarande 40 grader i feber, kraftig hosta och huvudvärk och imorse ringde jag Svea VC och frågade och fick en tid inom en halvtimma. Prover togs, det lyssnades mm. Lite röd här, lite röd där men inget som man kunde säja att just detta ÄR DET. Hem med diagnosen virus och med en stor hostmedicins flaska. Vila, dricka mycket är ordinationen. Ingen skola denna veckan. Och sträng vila i helgen.

Idag har det annars varit vårväder och man både ser och hör hur det tar på snön! Härligt! Tyvärr så såg jag vädret och imorgon torsdag ska det komma snö. Hm.... Skit-trist. Men hela helgen är det stor sol på kartan. ME LIKE!

Imorgon är det arbetsträning på agendan också ska hästarna verkas. Skönt och få det gjort. Tyvärr har min mini-shetland märr en släng av fång igen för jag vet inte vilken i ordningen och jag vet inte nu hur jag ska vidare alls. Det lutar tyvärr åt nåt bra håll..... får se vad hovslagaren tycker imorgon. det är juninte någt bra att inte ens kunna äta lite hö utan att det straffar sig.
Nu ska i all fall new forresten skos och JAG ska börja rida. JO jag skrev rätt JAG ska börja rida igen på äldre dagar. För er som inte vet så har jag alltid hållit på med hästar med varken ridit eller kört häst nåt de sista 10 åren. Nu känner jag att det är dags. Ska inte ut på gärdena i full galopp men en härlig skritt över ägorna och gärna med några golden löst springandes bredvid om nu hästen vänjer sig.

Nej det blev allt ett långt inlägg, nu ska jag engagera mig i den nya serien

Ha det bäst
Susanne

Inga kommentarer: