måndag 13 juni 2011

Helgen som helhet

Ja då var det måndag igen. Det är då inte annat! Det har med facit i hand varit en härlig men jobbig helg! Fredagen så styrde vi kosan mot Kosta i Småland. Det var en lång och annorlunda resa med inslag av skratt och tjo och tjim! Sånt som man behöver ha för att orka med allt annat. en och annan kändis hann vi också se.... Du vet Kristina? Inga namn vi kan ju inte nämna att vi faktiskt såg Ozzy!

På Kosta Bad & Camping hade vi hyrt en stuga där vi (4 st) vuxna människor och 5 hundar skulle övernatta. Och det blev ju minst sagt en prövning. Hett, blött, snarkningar och gud vete innan man kunde få någon timmes sömn. Utställningen var välorganiserad även om jag personligen skulle velat haft båda ringarna bredvid varandra. Men men det gick ändå. Fast jag missade en och annan hund som jag skulle ha velat se...


"Tomten" min lilla fina Hallands-pöjk vann valpklass I för hanar direkt på morgonen och fick vackert vänta några timmar till finalen. Sen blev det Kristina och Wictor som kom 2:a i ukk med excellent och CK. Frans och Sunny var med i öppenklass och fick båda excellent i klasser av extra hög kvalitet en dag som denna. Väl i finalen så vann faktiskt Tomten och blev BIR-valp I himla roligt det var. Eftersom uppfödaren Åsa var på plats och inte har sett honom sedan han var 8 veckor så var det ju förstås extra kul. Lilly var ju också med och hon kom 4:a i en stark valpklass I.

Kosta Outlet

När utställningen väl var slut var det dags för rundtur på Outleten och Kosta Glasbruk och Orrefors Glas även Ittala. Oj oj va mycket fint och kläder i massor och även det VÄLDIGT billigt!! Några småsaker blev köpta och några presenter till svärmor och ungarna fick det ju förstås bli. Hemfärden påbörjades och tog ju då förstås några timmar vid var hemma runt midnatt. Trötta och väldigt nöjda över den lilla mini-semestern. Mycket skratt och annat kul har vi haft med våra goda vänner Kristina och Niklas. Man önskar ju att man kunde ta någon dag till eller två MEN hemma väntar det djur och barn så man får vara glad för den eller dom dagarna man kan få.


Idag är det ju som sagt måndag, jag har arbetstränat en stund och idag har eleverna spelat brännboll och det gick minst sagt hett till.... Nu ska jag strax köra Måns till sin doktor i karlstad på ett rutinbesök.


Ha en fortsatt trevlig måndag

Susanne

Inga kommentarer: