söndag 17 juli 2011

Småtråkig regnig söndag

Vilken tråkig söndag, regnet fullkomligen öser ner som öppet från skyarna på riktigt. Och det är rena rama höstvädret ute men det är trots allt +15 grader. Men det känns då inte. Idag har vi hjälpts åt och rensa i garderober och byråer. Små kläder ner i sopsäcken och del ska vidare till vänner med yngre barn, och nya hyllplan i vår garderob blev det också. Det blev väldigt bra. Det blir ju lite pyssel inne när det inte går och vara ute. Inte ens hundarna är så noga med och gå ut, dom gör det dom ska och vill genast in... Jag klandrar dom inte.

Nu väntar vi på hemmagjord pizza till kvällsmat, ungarna har själva lagt på det dom vill ha och Mattias och jag har köttfärssås från middagen och skinka på vår med lite annat gott, lök, paprika, champinjoner mmm. Ska toppas med ruccola och kall sås när den är klar.

Funderar på en god film också lite senare när kidsen har lagt sig, det är verkligen väder för det. Sex veckors bilder på valparna har det inte blivit några idag för dom har varit inne hela dagen och då är det inte lätt och ta. Så jag återkommer imorgon hoppas jag med bilder.

Ha det bäst
Susanne

Inga kommentarer: