måndag 14 november 2011

Det var om mig det!


Vad gillar jag då? Enligt min familj, anser dom detta: Jag kommenterar:

Familjen - det går för det mest i 100 här i familjen! Kör mig hit, kör mig dit, hämta mig där kl, Mesta delen är det flickorna som tar på uppmärksamheten men då och då dyker den lille pöjken upp och oftast när han vill ha hjälp med nåt eller ska ha nåt. Mamma är bäst eller? Min käre man Mattias - klippan i livet! Kan och gör allt gnäller aldrig eller surar, bara finns där. I love you all!

Hundarna, o de andra djuren - alla vet väl att jag gillar hundar? Mest mina egna men även andras. Extremt intresserad av hundsport, avel och det som är omkring det där med hundar. Innesitter nog med en hel del kunskap. Jag gillar hästar också har hållit på med de sen jag var i 6 års åldern. Vi har faktiskt 3 stycken ponnys här hemma. Och oftast släpper jag ut dom på förmiddagen. Katter har vi också 4 stycken. Är kanske egentligen ingen kattmänniska i den bemärkelsen men jag gillar dom förstås! Kor - nja inte min grej men jag hjälper allt till med det jag kan då och då.

Trädgården, blommor, odling - ja jag älskar det! Gå ut och fixa och dona och få till det så jag trivs. Jag odlar gärna sommartid i mina pallkragar, både det ena och andra. Vill varje år prova nåt nytt och se om jag lyckas. Gräsmattorna sköter jag också. Vill ha det kort och välskött. På hösten är det mycket pyssel med lådorna och krukorna också och jag gör mig gärna en julbock eller två. Och nån krans det gillar jag skarpy

Skogspromenader - det är nåt jag verkligen gillar endast med sällskap av mina fyrbenta vänner. Jag vill helst gå själv och det ska vara tyst med endast ljud av hundarna som skuttar omkring mig! Åh det är livskvalitet på hög nivå för mig och jag fylls av massor med ny energi och ork för att orka med!

Matlagning - det är kul och inspirerade för det mesta. Jag läser gärna kokböcker och försöker utveckla mig. Drömmen är att nångång få skriva en kokbok. Bjuder gärna mina vänner på mat. Och exprimenterar gärna med färska kryddor och det egenodlade.

Organisatör - jo det är jag faktiskt. Är bra på och få saker och ting gjorda.

Antikt och loppisprylar- det gillar jag skarpt. Viss förkärlek till färgat glas. Gillar udda och annorlunda saker. Fina fat, burkar, tunnar, plåtsaker ja en hel del saker gillar jag. Kläder på loppis förkommer också men det är väl mer sakerna jag gillar och köpa. Säljer sällan utan köper mest!

Renovera, måla och tapetsera - det gillar verkligen och göra. Tänka till, förändra med små medel, få min egen speciella "touch" på det hela. Gillar de flesta stilar men vill gärna mixa. Är inte så helt åt det vita alls. Blir lite för kallt för mig.

Köra bil - det gillar jag och gärna alldeles för fort! Mycket irriterad som bilförare tyvärr .... JAG VET! Kan inte göra nåt åt det alls. Har försökt men f.n det går inte!

Film - det gillar både jag och Mattias och se på. Och det gör vi ofta. Action, äventyr för det mest men gillar också engelska serier. Robinson följer jag gärna det andra får gärna vara! Ingen dokusåpa fanatiker. Ser inte på tv:n annat än sent kvällstid. Nån barnfilm med Tyra blir det förstås

Musik - ganska allätare faktiskt, från det senaste till dansband av det modernare slaget. Har lyssnat mycket på September i sommar.

Umgås - jag gillar och festa till ibland och bara släppa loss och ha kul! På sistone är det jag och Stina som haft riktigt roligt nästan lite för roligt! Ha ha hon vet vad jag menar! Vi har ialla fall väldigt roligt tillsammans. Våra män är att med dom med, men dom har en tendens att balla ur på ett eller annat vis.

Ja det var lite om mig det!!!

Vad gillar du?

Inga kommentarer: