lördag 26 november 2011

Vilken lördag!!

Vilken lördag! Direkt i morse bar det av till Säffle med bilen full med grejer som skulle in i skyltfönstren i Hårverkstan. En släde i Mattias bil och resten i min bil. Jag måste säja att jag blev mer än nöjd med skyltfönstret! Bild kommer .....
Vid middagstid blev stressigt värre. Flickorna hämtas från luciaträningen i Bygdegården och sen till syster Gunilla och hennes Linus för kalasande. En mycket smaskig fläskfilé gryta den smakade verkligen mer. Men men det gick ju inte. Shit såna här gånger önskade jag att jag orkade äta l i t e mer. Smaskig tårta mmmm. Nu blev jag såååååå TRÖTT så jag kunde dött på fläcken!

Klockan var mycket och det dåliga samvetet över mina stackars hundar kom raskt. Vi åkte hem jag o Mattias. Flickorna blev kvar, ladugårdstjänsten och stalltjänsten tar ju ingen hand om. Hundarna skulle ju också utfodras. En tur till Coop blev det också några få grejer blev inte inhandlade förrut när Mattias veckohandlade jo jo Mattias handlade!! Undrens tid är inte förbi.

Nu sitter vi och tittar på "Så mycket bättre" och artisterna gör idag tolkningar på E-Types låtar. Så himla bra! Tomas Ledin, Laleh och just nu Eva Dahlgren - me like!

Så ha det bäst resten av kvällen
Susanne

Inga kommentarer: