söndag 1 januari 2012

Årets första dag

Dagen har bara flutit fram i ett sakta mak! Vi har slöat precis hela dagen. Vi var uppe en snabbis vid kl 7.30 och rastade hundarna, la oss igen och sov till kl 11!! T om Tyra sov så gott. Härlig start på nya året. Skönt när ungarna blir stora just på det viset att dom ändå kan sova en stund längre på morgonen. Finns inget jobbigare och höra än föräldrar som måste upp kl 05 i ur och skur, helg som vardag. Jag skulle dött ja eller varit död för länge sen om det hade varit jag.
Alla mina tre barn är nog lite lik mig vad det gäller och kunna sova på morgonen, nån enstaka gång har Tyra vaknat tidigt men då har det inte varit värre än att hon suttit i sängen och tittat på barnprogram. Så väluppfostrat så. Jag är alltså ingen sån förälder som vill ha barnen i säng kl 18 på kvällen, utan dom får gärna var uppe nån timme till och gärna som sova nån timme längre. Det är jag det!


Just nu sitter jag och bara surfar runt, Tyra spelar Nintendo. Mattias är hurtig och är ute och går med grannen och några hundar. Ebba följde med Ebba till stan. Ja sonen han lyser med sin frånvaro i vanlig ordning. Inte ens en nyårshälsning till mamsen har det kommit.


Ikväll ska vi se på Apornas Planet Revolution om vi orkar, min käre man är såååååå trött varenda kväll så där med film ja det har vi och göra med i flera dagar. Pizza skulle sitta helt rätt just nu också vi får se vad han säjer när han kommer tillbaka från promenixen.

Ha det ni andra
Susanne

Inga kommentarer: