lördag 21 januari 2012

Min lördag

Käre värld vad blåser och snöar! Ett under att det inte blitvit strömavbrott. Men vem vet, kvällen är inte slut än, kan ju hända än. Jag håller tummarna för en fortsatt kväll med ström!
Idag har det inte hänt så särkilt mycket, jag var en sväng in till Säffle och köpte hundmat, tankade Mattias bil och hem igen. Lagat mat och tvättat, en stund vid datorn ja så har väl dagen sett ut.

Mattias var till badhuset idag igen med Tyra, Ebba och Linus. Samt Putte med sina ungar dvs kusinerna. Med hem efter det följde Linus som ska sova här inatt.
Jag har letat bil åt Måns idag, nåt för max 8000 kr för det han har att handla för. Har hittat några intressanta så vi får väl se imorgon om vi kan göra en tur runt i Värmland och kolla. Det ultimata vore en lite bil typ Golf så han slapp lägga alla pengarna på bensin. Vi får se vad som händer imorgon.

Nu har just avslutat kvällsmaten som idag var; kycklingklubbor, pommes frites, potatissallad, sallad och kall sås. Alla verkar mer än mätta. Nu ska har dukas upp med godis, chips och dricka. Vi kör den slanka linjen ikväll ha ha. Skojar bara.

Lycka till ni som ska till SSRK Kungsör imorgon, vore kul med en rapport under dagen!

Ha det bäst
Susanne

Inga kommentarer: