torsdag 12 januari 2012

Stadstränat med Tomten o Saga

Förmiddagen och stora delen av eftermiddagen i ensamhet! I just love it! Det var välbehövligt och extremt skönt. Jag har grejat med lite allt möjligt inne. Skönt och få det gjort. Alla ljusstakar och stjärnor är nu nerpackade och uppe igen är dom vanliga vardags lamporna. Känns genast som våren är här. Några nya gardiner vore väl inte helt fel. Men jag vet inte riktigt vad jag vill ha. Var faktiskt in på ny gamla Textil kompaniet idag men jag blev inge klokare för det. Nu var väl inte deras sortiment helt komplett då men. Jag fick inte den minsta hint om vad jag ville ha.

Jag var också på eftermiddagen och stadstränade Tomten idag och med sig hade han gamla Saga som lite mentor. Mycket konstiga saker finns ju i stan för oss lantisar. Men det gick väldigt bra och han reagerade väl inte på nåt särskilt. Han har utvecklats något enormt på sistone nu när den förlorade pälsen kommit tillbaka. Stor och rejäl och grov man får ju nu hopas att han håller hela vägen med röntgen, index siffror, ögonlysning och blodprov .... Huga! Har ju vissa planer för Tomten, några som tomtenissar skulle ju vara trevligt om han kunde få lämna med sitt trevliga coola temperament. Men med min enorma tur så är det väl inte mycket och hoppas på......

Nu ser jag på Sveriges Mästerkock och det är ett underhållande program med helt vanliga svenssons som tror dom kan laga mat, vilket vissa kan och vissa INTE. Sen blir det nog att se på Biggest Looser ett egentligen hemskt program, stackars alla människor som tappat greppet om sina liv och låtit vikten skena iväg uppåt 175 kg. Hoppas för deras egen skull att dom klarar att förändra sitt liv.

Nu är det färdig bloggat för idag!

Ha det bäst
Susanne

Inga kommentarer: