söndag 26 februari 2012

Inoff utställning på 4H gården

Idag bar det av på årets första utställning en inofficiell utställning i Karlstad som Boxerklubben arrangerade. Jag, Ebba, Emmie, Anette och Maria for i ottan. Och var tidigt på plats vilket var skönt innan det tryckte på. Först ut var "Tomten" den otroligt pälslösa och han vann sin klass och fick hederspris. Nästa klass var det Ozzys tur och han kom 2:a med hederspris. Därefter debuterade Maria med Frans och dom vann sin klass i en mördande konkurrans! Ha ha nej då dom var faktiskt ensamma i sin klass. Bästa hane så fick dom alla konkurrera mot varandra och Frans vann och Tomten kom 2:a inte illa pinkat alls!

Sen var det Lillans tur och hon vann också sin klass med hederspris. Irrig som vanligt! Men det blir bättre och bättre för varje gång man går in. I BIR och BIM fick Frans och Lillan tävla mot varandra och Lillan vinner! Inte helt okej - men det är inte jag som dömmer. Lillan är en fin hund men hon behöver lite mer av det mesta, Frans är ju däremot mer färdig över det hela. I gruppfinalen kom Lillan sedan 4:a. Ingen dum debut på året.!

TACK till Ebba, Emmie, Anette och Maria för en trevlig dag med mycket skratt! Och TACK till Maria för den goa kycklingsalladen, det har du inte fått gjort för sista gången

Alltså resume:
Sunny Delight's Xmas Santa 1 jukk Hp och 2:a bästa hane

Whoopi's Groggy'n Froggy 1 ökk HP, 1 bästa hane och BIM

Whoopi's Keep In Touch 2 ukk HP
Whoopi's Like It Hot 1 junkk HP, 1 bästa tik BIR och BIG-4!!

Ha en fortsatt trevlig söndag

Susanne

Inga kommentarer: