fredag 3 februari 2012

Upptinad och klar för denna gången

Det blev kväll idag med efter en hård dag i upptinandets tecken! Inte kul imorse vid -1 grader och inte ha något vatten. Men värme fläktar gör sitt - så småningom.
Vi sitter just nu och tittar på en väldigt rolig film på tv3 och skrattar i varsitt hörn av soffan. Ikväll åt vi gott till tv:n, samlad familj sånär som på sonen men han kan ju aldrig komma hem förutom när han behöver nåt. Trist! Jag saknar ju honom och han borde vara hemma mycket mer om han någongång kunde lyssna. Men det är väl inse han är myndig och vill inte umgås med sin familj..... Hemskt när dom blir så stora och ska stå på egna ben, blandade känslor med det där. Några månader kvar nu och han tar studenten va stolt och glad jag blir i mitt hjärta att han tagit sig så långt och troligtvis har han väl jobb när han slutar. Jag önskar honom allt gott efter allt elände med hans diabetes och allt. Tänk vad man kan önska att saker och ting blev/var annorlunda.
Ja ja nog om jämmer och elände. Till något roligt i stället. Tänka sig lagotton löper, yiaaah! Fantastiskt roligt kanske blir det så att vi äntligen får lagotto-valpar igen efter ett uppehåll på hela 6 år. En tripp till min goa bästa mentor ever: Birgitta Jansson. Gud va roligt och hon som fått sitt hus renoverat. Va spännande, både träffa Birgitta och få se den "nya" huset. Ja det blir en att planera en resa uppöver.
Nu ska jag fortsätta se den roliga filmen Its so complicated på 3:an många goa skratt har det blivit.
Ha det bäst
Susanne

Inga kommentarer: