tisdag 27 mars 2012

Febern är tillbaka!

Dagen kunde ha börjat bättre idag! Så bra gick det med tempen som låg på 37,5 både lördag och söndag!!! skolan igår tog knäcken på henne, kom med feber och extrem huvudvärk!! Åt mat och gick o la sig.
Vaknade till imorse av att Ebba gjorde sig iordning för att gå till skolan, bad henne kolla tempen och gissa vad? Över 38 grader IGEN! Bad henne att lägga sig och vi skulle kolla igen vid 9.30 ingen förändring. Så himla tröttsamt .... Ringde VC och läkaren ringde upp med en gång. Han faxade in alla journalpapper och vi fick göra oss iordning för att åka in till Barnakuten i Karlstad. Kris med lilla Tulan som fick hämtas av sin pappa och följa med till hans jobb.
In till Karlstad och där fick vi sitta ett par timmar innan det blev vår tur. Sen blev det undersökning på undersökning av två läkare som rev sig huvudet och undrade och klurade. Vi fick gå tillbaka i tiden och berätta om uppväxt, skador, andra sjukdomar som Ebba haft under åren. Något som höjdes på ögonbrynen för, var hennes magont hon haft hela livet och hjärnskakningarna hon drog på sig i höstas. Ebba ramlade ju av hästen vid ett tillfälle och vid ett annat tillfälle fick hon en spark i bakhuvudet när hon spelade fotboll!
Många rör med blod togs för diverse tester. Hjärnröntgen beställdes, urinprov togs och bajs prov ska tas ..... Skolan ska försöka köras på halvtid till och börja med. Oj oj det tar snart knäcken på både mig och Ebba. Hoppas hon orkar med skolan med både huvudvärk och feber.
Hoppas dom kommer på något som kan var lösning varför febern hänger sig kvar i 8 veckor och att det kan finnas något för det.

Nu ska jag lägga mig jag är helt slut.

Ha det bäst
Susanne

Inga kommentarer: