måndag 27 augusti 2012

Se där ja!

Jamen vet ni va, jag banne mig tar och bloggar idag med för chocka till det en aning. Nej då jag skojar jag har att en ambition att blogga varje dag OM jag har tid. Ibland kan jag känna att jag har inte särskilt och skriva och då kan jag lika gärna hoppa över. Och det kan ju vara att mina dagar är ofta är väldigt lika varandra jag har mina rutiner från det att jag går upp till jag lägger mig och det händer liksom då inget utöver det vanliga.Vill verkligen någon läsa om det?

Idag har det varit ganska lugnt, Tomten hade "date" på förmiddagen så förhoppningsvis blir det nya tomtenissar och tomtegummor i slutet av oktober - nice!
Tyra gick iväg själv till bussen imorse och åkte iväg till skolan. Ursch det är att blandade känslor. Lilla lilla "Tulan" önskar att hon var 3 - 4 år och vi hade våra mysdagar. Men visst allt har ju sin charm som jag brukar säja och jag känner lite att det är "min" tid nu. Har massor jag vill göra och har velat göra en längre tid som har varit svårt när barnen behöver mig. Att minst en av oss ska vara hemma....

Imorgon ska jag ta tag i loppis fixet det sista vilket som ska med till Marias loge. På söndag ska vi nämligen ha LOPPIS I GÖSTA tiden är väl inte bestämd men skulle tippa på mellan 11-15, om inte Maria tänkt något annat? Jag ska även arbetsträna på eftermiddagen.

På fredag ska jag och mannen i mitt liv ut på lång-tur, vi ska bila ända upp till Östersund för jag ska döma på Golden Klubbens utställning i Aspås på lördag. Ska bli himla roligt och komma upp och se kanske lite andra hundar mot vad jag brukar se. Ja ni hör vi två i bilen minst 65 mil uppåt på fredag, hotell på tu man hand, kanske en god middag. Utställning på lördag och hem senare på lördags eftermiddagen hemåt o alltså 65 mil. Han är att go och snäll som följer med mig!

Nej klockan rusar och det är gott och lägga sig  och läser lite innan John B kommer och hämtar mig.

Take Care
Susanne


Inga kommentarer: