lördag 22 september 2012

Mumsig meny igår

Då var lördag kvällen här och snart är det slut på den. Dagen har varit riktigt kall och kurig! det har regnat små-jävlar hela dagen. Hundarna sprang som galningar i skogen så dom brydde sig inte om det. Även småvalparna fick en egen tur mycket kortare i en liten dunge. Ja, Wenke hon är så speciell! Vad säjer man, byracka! Blev lite av en mys eftermiddag för hundarna med tuggben och mys inne, dom var så nöjda efter skogsturen.

Måste berätta om gårdagens meny; jag gjorde en smaskigt god gratäng gjord på potatis, päron, mögelost, purjo, grädde o vanlig ost. Yummy säjer jag bara till den serverades helstekt fläskfilé inlindad i lufttorkad skinka sen grillad, detta med rödvinssås och sallad och pricken över i; Per Morbergs röda. Mmmm

Idag till kvällsmat var det beställt tacos, vad annars det är ju så sorgligt men gott! Mattias och jag åt tacogratäng och ungarna vanligt stekt tacofärs med tillbehör så vi blev alla nöjda. Efter det hade vi lite av en spelkväll, vi är nämligen inga fantaster av Körslaget. Tyra uppskattade det väldigt mycket, gillar verkligen och spela. Räkna och skriva till det. 

Nu rullar Avatar på Tv4 en framtidsfilm  - vi får väl se hur långe vi orkar titta den är lååång. Ska se om vi har nåt gott i frysen typ glass och chokladpudding skulle sitta fint nu!

Ha det bäst
Susanne

Inga kommentarer: