måndag 29 oktober 2012

Löper = parning på g

Härligt!! Äntligen löper flickorna som jag väntat på ska börja. Lagotton är först ut att börja och blir parad inom närmsta veckan och vår golden Ina löper och paras inom de närmaste veckorna. Gud så spännande. Skönt att allt är klart vad det gäller ögonlysning, vaccinationer avmaskningar mm. Nu kör vi så snart damerna är på G.
Idag har vi varit på CSK i Karlstad, jag och Ebba. Äntligen fick vi träffa nervrolog specialisten som vi väntat på sedan i maj på att få komma till. Efter det gick vi på shopping runda på Ikea, Nej nej jag handlade inte värst det var till bygdegården faktiskt. Nåt litet blev väl men.
Nu är höstlovet igång för flickorna, skönt vi behöver nog alla den. Skönt och ta dagen som den kommer och inte behöva ställa klockan. Idag har det varit ruskväder och jag hoppas det vänder och blir bättre i veckan.

I helgen är det dags för Golden Klubbs utställning i Kvänum med våra valpar och Sunny. Några valpköpare ska med med sina valpar och vuxna hundar tror vi kommer få en härlig dag. Brukar det bli med många goda skratt. Sånt som vi alla behöver.

Ha det bäst
Susanne

Inga kommentarer: