tisdag 2 oktober 2012

Vart är "inga"??

Jo jo vi är sjuka än ja vi två-benta i alla fall. Valpen är helt okej idag! Gud så gött. Var till veterinären igår för säkerhetsskull. Tur jag har min goa veterinär!
Idag är det jag som vaknat med halsont, näsan rinner jag känner mig extremt tung i bröstet och allmänt groggy. Och full det är jag inte! 
Fan också, det är mycket denna veckan varenda dag. Men det är väl till och lägga ner.
Hundpromenaderna får hussen ta i em, hundarna verkar inte på g heller sover så gott inne när de viner och regnar utanför. Skönt det så man slapp känna stress över det. Hästarna står fortfarande inne tänkte vänta med och släppa ut dom, dom går bara fram och tillbaka vid grinden och vill in när det regnar så.... Men ut måste dom en sväng så snart så snart så. Ikväll är det föräldramöte på förskolan vi får väl se om nån av oss orkar gå eller inte. Men vi är ju klassföräldrar så man får väl tvinga sig iväg. 

Nej dammsugaren har inte gjort sitt än det är väl bara och gilla läget och ta ett varv sen får det banne mig bli soffan en stund. Svetten lackar bara av att sitta. Har någon sett "inga" så skicka hit henne direkt!!

Ha det bäst
Susanne


Inga kommentarer: