måndag 31 december 2012

Årets sista dag går mot sitt slut

Då var det årets sista dag! Måndagen den 31 december 2012 klockan är exakt 17:48 just nu och jag försöker få lite rast och vila i ensamheten men det går ju fan inte! Ha de tänkte mig en års sammanställning men huuu va masigt och långt det blir inser jag! Det får bli en annan dag eller kanske aldrig den som lever får se.
I 5 dagar har Tyra varit sjuk och det är riktigt synd om henne nu. Man är inte heller som förälder van att se henne ligga och inte röra en fena heller. Vet inte vad som är bäst egentligen. Fullt ös medvetslös eller att hon ligger helt utslagen?
Vi hade bjudit hem gäster idag men fick avboka det då inte Tyra är kry, detta medförde en häftig meny redan vid middagen på dagen! Porterstek, potatisgratäng (på potatis, päron, gorgonzola, purjo grädde o ägg) en super musmig sås på porterskyn i grädde förstås. Sallad och vamt gott bröd till. Mums!
Ikväll ska vi äta grillad fläskfile, hasselbacks potatis, pepparsås, sallad och bröd. Till efterrätt blir det maräng tårta med lemon curd mm. Ska bli spännande och se hur den blir!

GOTT NYTT ÅR NU ALLA VÄNNER! Känner på mig att 2013 inte kan bli annat än bra, för sämre än 2012 kan det ju bara inte bli.

Ha det bäst
Susanne

Inga kommentarer: