söndag 16 december 2012

Helgerna går alltid så jäkla fort!!

Oj oj dessa helger! Igår gick det då i 100 hela dagen. I full snöstorm åkte vi in till Karlstad för några ärenden inför julen. Det var flera affärer som fick sig ett besök. Och det hela avrundas det med ett som vanligt trevligt besökas på Ikea där vi gick en runda och Mattias bjöd lunch. Både det ena och andra hamnade i korgen som vanligt. Och det avslutades med en gran strax utanför i snöyran. Och sikken grann grann det blev trots allt.

Hem och slog in paket, snabbt fix av mig själv och iväg på julbord med jobbet! Det blev då en annorlunda julfest på många vis. Blev hämtad i någorlunda tid och idag har jag inte känt av den festen ett enda dugg idag. 

Idag har på vi (Mattias o jag) fått mycket gjort, Tvn har kommit upp på väggen, hyllor under tvn har kommit upp. Ordning och reda med andra ord. Stora mattor har luftats, skurat på ställen som det inte skuras alltför ofta på, och sist men inte minst har granen blivit klädd. Nu sitter vi och slappar i soffan, i halv-koma. Det ska alldeles säker bli sängen väldigt snart nu går vi in på sista vecka och som vanligt är det en del och stå i.

Ha det bäst
Susanne

Inga kommentarer: