lördag 8 december 2012

Skridsko dag i grus-gropaIdag har det varit en fin men aningen kylig dag. Men visst går allt så mycket enklare när solen skiner. På förmiddagen gjorde jag några ärenden i Säffle, ja julklappar och sånt. Hem och lagade värsta lyxmiddagen; stekt fläsk, potatis och löksås! Nu var sannerligen Tyra rastlös med stort R. Vi åkte ner till grusgropen så hon fick åka skridskor. Som ni ser det var lite snö och skyffla undan men sen gick det som en dans. Lite stapplande till en början men sen var det som hon inte gjort annat.
Hem och gjorde ett pass med djuren och sen gick vi in gjorde lite julgodis, så mumsigt. Knäck och risgodis får det att räcka med. Det blir så extremt sött. Ska baka några kaksorter och ha i frysen, i fall.
Skönt är också att de flesta julklappar är fixade och en del julmat. Denna julen ska jag bara mysa.

Nu har vi sett på Så mycket bättre och det är så bra. I just love it! Vilken underhållning! Nu är det ett annat favvo-program Downtown Abbey. Imorgon söndag blir det besök av Fia och "flickorna" och så får se om pojkarna " får till det"! Sen ska jag försöka få till kak-baket om tiden räcker till.

Ha det bäst 
Susanne

Inga kommentarer: