fredag 28 december 2012

Urtråkig fredagskväll

Vilken tråkig fredagskväll! Svårt och bestämma oss för vad vi ska se på tv:n så just nu ser Mattias på Hamilton 2 som han provat och göra flera ggr men somnat varje gång. Jag följer en en het debatt på fejjan med datron i knät. Läser nyheter och mail på webben. Det ska allvarligt inte dröja innan jag lägger mig. Läste något fruktansvärt förrut på NWTs nyhetssida. 27 stycken hundar hande omhängertagits i en lägenhet i Örebro! 27 stycken!! Hur i helvete har det kunnat gå så långt? Dräktiga tikar, valpar, döda hundar och polisen fick ha gasmask för att kunna gå in. Dom hade inte varit ute på flera månader??
Herre Gud vad är det för grannar som inte larmar, känns inte lukten ut i trapphuset? Nakenhundsblandningar, stackare! Sånt här gör mig väldigt upprörd att läsa att det händer på riktigt! Många hade fått nya hem och det är väl tur det finns folk som ger dom en chans i livet.

Nej nu var visst Hamilton slut hoppas Mattias zappat klart snart och bestämtsig för nån kanal. Makalös på och trycka runt ....

Ha det bäst
Susanne

Inga kommentarer: