tisdag 5 februari 2013

Vilken dag!!

Ursch såna här dagar vill jag inte ha kalendern. Jag gick upp i ottan idag då vi skulle ha hembesök från Hjärnskade-teamet! Hundarna fäller och jag har kännt stor stress för det. Hår överallt! Besöket tog i stort 2 timmar. Efter det in till Säffle på möte. Hem pust och stånk! Tillbaka till stan för att fixa i Måns lägenhet. gardinstången var för kort, rundstav hann jag inte köpa!! Tyra helgalen på Ica och i lägenheten. Hemåt igen nu var jag trött!!!
Får Tyra i säng och sjunker ner i soffan och tänker se på tv! Box fantyget funkar inte! Gaaah! Fick till slut efter 40 minuter igång tv:n men inte med hjälp av nån dosa utan tryckte direkt på boxen?! en månad gammal box, hur i h-vete kan dosa blivit kass redan? Och JA jag har bytt batteri.
Nu har jag suttit här i halv-koma. Är så trött så jag knappt orkar skriva egentligen. Men väntar på "The Killing" på TV4 som jag följt några veckor som börjar kl 23. Hm, idioti! Gå lägg digkan man tycka.

Har funderat mycket idag mellan varven på allt mellan himmel och jord! Något slår mig märkbart är den svenska avundsjukan! Påhopp hit och påhopp dit. Så himla tröttsamt! särskilt när det gäller saker som inte är annat än petitesser! Istället skulle det läggas fokus på något helt annat om jag nu får säja vad jag tycker.....

GR PRA 2 har jag också funderat på, varför är de fortfarande många av dom större kennlarna som fortfarande inte testat sina hundar mot första formen? Jag har inte tagit tag i testet av form 2 än, men ska göra det så snart valparna är sålda. Alla mina hundar här förutom unghundarna är testade med GR PRA1 men inte 2!! Det är just nu en kostnads fråga! Tittar man på resultaten man ser trilla in på 2:an ser jag ingen som helt logik i resultaten. Skulle behöva veta mycket mer känner jag! Får ringa mina mentorer, frågan är väl om dom är nåt klokare än jag?

Nej nu har The Killing börjat så jag får väl se hur länge jag orkar titta!

Ha det bäst
Susanne

Inga kommentarer: